Bikerjack voor vrouwen een hot mode-item

Een bikerjack voor dames is een hot mode-item want een bikerjack is altijd met alle mode-items uit jouw kledingkast te dragen. Je kunt een bikerjack ook bijna het hele jaar door dragen. De enige dagen dat je het bikerjack niet zult dragen zijn de echt warme dagen in de zomer. Leren jassen zitten altijd lekker warm en zijn wind- en waterdicht. Dat is ook één van de redenen dat leren jassen, en met name bikerjacks vaak worden gedragen door motorrijders. Het bikerjack voor dames heeft een stoere, maar toch modieuze uitstraling. Omdat het bikerjack voor dames een tijdloze uitstraling heeft kun je het jack jarenlang dragen. Een bikerjack combineer je eenvoudig met alle kleding zoals chic, stoer of casual. Het bikerjack voor dames was nog nooit zo populair als nu. Een bikerjack voor dames hoort bij elke vrouw aan de kapstok te hangen.

Bikerjack voor heren stoer en tijdloos

Het bikerjack voor heren wordt gezien als een stoere jas. Maar een bikerjack voor heren is meer dan alleen stoer. Het bikerjack voor heren kun je namelijk makkelijk combineren met veel verschillende stijlen, stoer, chic of casual. Daarnaast is het bikerjack winddicht en waterafstotend. Geen wonder dat het bikerjack voor heren altijd een mode-item zal blijven Een Bikerjack voor heren wordt door mannen vaak gecombineerd met een donkere jeans en een wit T-shirt. Probeer eens wat anders, ga voor een meer uitgesproken kledingkeuze in combinatie met een bikerjack. Combineer daarvoor het bikerjack met een pantalon en een overhemd. Mooie schoenen eronder en je kunt je jack zo aan naar een zakelijke afspraak. Een bikerjack is ook een jack dat gedragen wordt door jong en oud. Een bikerjack is voor jongens ook een fijne jas, zeker als zijn vader ook zo’n jack heeft.

Een leren bikerjack wordt met de jaren mooier

De meeste jassen draag je een jaar of twee en dan zijn ze versleten of uit de mode. Dat is niet het geval bij een leren bikerjack. Een leren jas wordt namelijk mooier door het dragen en een bikerjack is niet mode onderhevig en kan dan ook jarenlang worden gedragen. Leren kleding (van goede kwaliteit) vormt zich naar je lichaam en bij goed onderhoud kun je er een leven lang mee doen. Onderhoud voor leren bikerjacks is wel belangrijk zeker om deze waterafstotend te houden. Regelmatig behandelen met een goede vlek- en waterafstotende spray is een must. Je kunt je leren bikerjack soepel houden met kleurloos leervet. Hoe beter het onderhoud hoe langer de levensduur van je leren bikerjack. 

Op zoek naar onesies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *