De beste dameskleding voor deze zomer

Het is al zomer, en dat betekend dat er korting seizoen is voor de kleding markt. En als je daar goed van wilt profiteren, dan raad ik je aan om een kijkje te doen bij Janse Mode. Zij hebben een groot aantal aanbiedingen met kortingen voor alle soort kleding van veel verschillende merken.

Janse Mode voor vrouwen

Janse Mode is bedrijf gespecialiseerd in het verkoop van kleding voor vrouwen met een groot assortiment kleren van verschillende merken. Opgericht in 1906 als een manufacturenzaak, opende zij hun eerste winkels in de jaren zeventig en nu werken ze met 14 filialen van winkels en een sterke online webshop. Sommige van die partners zijn grote merken zoals Geisha, Free-Quent en Monari. Met hun voorjaars collectie bieden ze kortingen van tot en met 30%.

Summum kleding voor vrouwen

Een van de merken waar Janse Mode mee samenwerkt is Summum. Summum werkt met collecties die geïnspireerd zijn door kunst van schilderijen en ontwerpen van interieurs. Daardoor verkopen zij unieke designs die van goede kwaliteit zijn gemaakt. Heel geschikt voor het goeie weer en dus voor de zomer maanden. Zo kan je met stijlvolle jurken, bloezen, T-shirts of broeken een rondje lopen in de zon en iedereen verbazen met je klasse.

Om dat je dit artikel hebt gelezen is het duidelijk dat je interesse hebt voor wat Janse Mode aan te bieden heeft. Daarom raad ik jouw aan om op hun pagina te bezoeken en zelf te bepalen of het waard is. Maar ik ben overtuigd dat je verrast zal zijn met hun kortingen en moeien kleding voor dit zomer seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *