Het geheim achter de hoeden van Hatland

      Geen reacties op Het geheim achter de hoeden van Hatland

Hatland is sinds 1992 van kleine hoedenmaker naar een groot internationaal bedrijf gegroeid. Hoeden maken is een vak apart. Maar goede, degelijke, stijlvolle hoeden maken is nog meer een bijzondere stiel. Toch lukt bij dit hoedenmerk om telkens weer nieuwe modellen, degelijke kwaliteit en daarbij ook nog eens comfortabele hoofddeksels op de markt te brengen. Hoe komt het dat ze zo succesvol zijn, wat is hun geheim? Wij lichten in dit artikel een tipje van de sluier op. Vanaf nu weet je precies waarom Hatland hoeden zo populair zijn.

Zelf ondervinden is de beste leerschool

De zaakvoerder van Hatland, Robert Ruesink, begon niet zomaar zijn hoedenzaak. Hij begon met het maken van hoeden omdat hij niet tevreden was over de hoofddeksels die op dat moment te verkrijgen waren. Raar, zou je denken, er zijn toch oneindig veel hoofddeksels te koop? En toch… zijn eigen ervaring was de basis om degelijke hoeden te maken. Dit is ook nu nog altijd het principe binnen Hatland. Hijzelf, maar ook een aantal van zijn medewerkers, dragen zelf hun eigen hoeden en geven regelmatig hun bevindingen door aan de ontwerpers. Van zodra ze ook maar het minste kunnen verbeteren aan hun hoeden, dan doen ze het ook.

Een schitterend resultaat

Het resultaat van deze eigen ervaring en samenwerking tussen designers en hoedenmakers zijn prachtige hoofddeksels. Ze zitten perfect en ze zijn van de hoogste kwaliteit. Zijn ze daarom duurder? Zeker niet! Een hoed van Hatland heb je immers voor jaren. Een andere sterkte van dit label is dat ze voor iedereen en voor elk seizoen hoofddeksels aanbieden. Je kiest voor de stof van de hoed: een leuke zomerse stro hoed, een warme wollen hoed voor de winter, een leren hoed om lekker stoer te doen of een hip vissershoedje. Dit zijn slechts enkele van de vele realisaties van dit label. Combineer stoffen, modellen en kleuren en je krijgt precies die hoed die bij jou en bij je levensstijl past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *