Kleding inspiratie nodig?

      Geen reacties op Kleding inspiratie nodig?

Elke dag maar weer een leuke outfit bedenken voor uw kind is best lastig en vermoeiend. Ook al heeft uw kind een kledingkast vol kan dit best lastig zijn. Hier kunt u tips en tricks lezen voor het krijgen van kleding inspiratie voor u en uw kind.

Matching

Leg de verschillende kledingstukken naast elkaar en kijk wat wel en niet kan. Kinderkleding is vaak makkelijk te matchen. Niemand kijkt er raar van op als uw kind kleding aan heeft wat stijl technisch niet bij elkaar past. Veel kinderen kiezen al op jonge leeftijd zelf hun kleding aan en geloof me daar zitten vaak de raarste combinaties bij. Kinderwinterjassen zijn een van de moeilijkste dingen die te matchen zijn. De meeste kinderen hebben één winterjas en dat is meer dan genoeg. Probeer vooral de outfit van uw kind te matchen en let niet al te veel op een bijpassende jas. Qua kleuren combinaties kunnen tegenwoordig heel veel dingen. Match de kleding aan de hand van het seizoen. In de herfst en winter zijn vaak de warme kleuren gebruikelijk en in de lente en zomer kunt u voluit gaan met felle kleuren.

Online

Op veel webshops zijn leuke kleding combinaties te zien. Stel u bent op zoek naar een nieuwe trui voor uw kind, dan is het model gekleed in een outfit die past bij de trui. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om dezelfde broek aan te schaffen en dan weet u zeker dat het bij elkaar past. Soms heeft een webshop zelfs een soort lookbook, waarin zij allemaal verschillende outfits ter inspiratie laten zien. Dit kan erg handig zijn en vaak zijn het allemaal kledingstukken die op dat moment te koop zijn in de webshop, dus kunt u gelijk die vette outfit shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *