Parajumpers jas mannen

      Geen reacties op Parajumpers jas mannen

Wanneer je als man op zoek bent naar een goede jas, dan is het merk Parajumpers zeker een aanrader. Dit merk is ontstaan door de Italiaanse designer Massimo Rosseti. Deze top designer raakte namelijk geïnspireerd door de reddingwerkers die werkten in Alaska. Deze parajumpers verleenden hulp aan mensen die echt in een diepe nood zaten, en dit gebeurde onder heftige omstandigheden. Zijn inspiratie voor het merk is ook terug te vinden door middel van de haken die werden gebruikt om bijvoorbeeld tijdens het parachutespringen de kraag vast te zetten op de jas. Ook zijn er grote zippable cargo zakken waar deze werkers al hun gps materiaal, kompassen en iPods konden opbergen.

Pure luxe

Alle parajumpers jassen voor mannen zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit. Zo worden de meeste jassen gemaakt van een slijtvast nylon met een afneembare bontkraag. Deze jassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren voor zowel mannen als vrouwen. Zeker de winterjassen van het merk zijn erg populair. Ze houden je namelijk lekker warm bij temperaturen die tot ver onder het vriespunt liggen. Wanneer jij op zoek bent naar een warme winterjas waar je lang mee kunt doen, dan is een Parajumper jas een echte aanrader! De jassen bieden veel comfort, luxe en daarnaast hebben ze ook een moderne uitstraling. De modellen die uitspringen voor de collectie zijn voor de heren de right hand man en de gobi. Voor vrouwen is de long bear en de kodiak jas een echte aanrader.

Meer keuzes

Het merk heeft dus een zeer groot aanbod van modellen die zowel voor mannen als voor vrouwen zijn geschikt. Mannen hebben de keus uit de bomber modellen voor zowel zomer als winter jassen, maar ook zijn er andere modellen. Zo is een lange parka natuurlijk ideaal voor de winter, en heeft Parajumpers hier een groot aanbod van. Ook kun je kiezen tussen jassen met en zonder bontkraag.