Stoffen nu ook online te koop via de webwinkel

Ken jij de stoffenkraam al? Dit is een volledige (en uiterst charmante) webwinkel waar je online stoffen kunt kopen. Met meer dan vierduizend stoffen op voorraad ga je gegarandeerd vinden wat je nodig hebt en hoef je niet meer naar een fysieke stoffenkraam te gaan. Dag én nacht kun je je favoriete stoffen online bestellen. Je kunt hier terecht voor het maken van bijvoorbeeld kussens zakken en hoezen. Maar denk ook aan trendy modestoffen, er zijn meer dan duizend patronen beschikbaar! Ook voor wattine, schuimrubber en fournituren kun je terecht bij de winkel, zo heb je niet alleen stoffen, maar ook de bijbehorende accessoires. De kwaliteit zit de prijs niet in de weg, je kunt al voor 1 euro per meter aan je stof komen. Mocht je particulier zijn, of een klein bedrijf hebben, kun je dus direct aan de slag om goedkoop je stof in te slaan. Door de vierduizend producten vind je gegarandeerd de juiste stof.

stof met regenboog

Goede korting acties bij aankoop van je stof

Mocht je veel stof in willen kopen, dan krijg je te maken met een extra voordelig tarief. Er zijn bijvoorbeeld diverse spaaracties, waardoor je hoge kortingen kunt ontvangen. Hoe en wat precies, dat kun je vinden op de website. Ook kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de medewerkers van de online shop. Wat ook goed is aan deze winkel, is het feit dat er bijna dagelijks nieuwe stoffen online komen te staan. Het is daarmee een perfecte tussen winkel om nieuwe en trendy stoffen aan te schaffen. Het is daarmee ook raadzaam om de website veel te bezoeken, zodat je kan zien wat er allemaal is bijgekomen. Soms kan het ook zo zijn dat er stoffen weer verdwijnen, dit betekent dat je niet te lang kan wachten met je aanschaf, mocht je een stof echt graag in huis willen hebben. Het kan zijn, door het gevarieerde aanbod, dat je stof sneller weg is dan je wilt. Maar niet getreurd, door de grote inkopen, is er altijd weer een stof te vinden die bij je past.

Logo Stoffenkraam

Je kunt per centimeter inkopen, wat extra fijn is

Dit is misschien wel het fijnste aan de webwinkel. Doordat je per centimeter je stof kan kopen, kun je hier ook terecht voor kleine stoffen. Je hoeft dus niet per se een meter af te nemen. Zo kun je flink wat geld besparen en kun je snel aan de slag om je eigen producten te gaan maken. De stoffenkraam bezorgt vrij snel en gemakkelijk, binnen 1 a 2 werkdagen kun je je stof al in huis hebben. Je kunt ook altijd bij ze langskomen in de winkel, om de stoffen te voelen en aan te schaffen. Wil je je stof online bestellen maar zelf komen ophalen? Ook dit is uiteraard mogelijk. Je kunt het assortiment bekijken op de website. Ben je vrijwel direct op zoek naar een goedkope stof, bestel dan meteen via de winkel. Het zal je echt niet teleurstellen. Bij vragen, schroom niet om contact op te nemen!